Mat

Jag håller på att laga middag nu, ja jag vet att klockan är halv nio men jag har inte orkat laga nått så jag bestämde mig tillslut för pasta carbonara eftersom det är så himla lätt att göra. Ska sitta och se på Family Guy maraton sen. 
Jag vet att de visar Den Gröna Milen på trean klockan nio men jag orkar bara inte kolla på den, det är för ansträngande. Family Guy är ju rena barnprogrammet. Inte så svårt att hänga med.
Aja, ska kolla pastan nu.
Cya lovers. ;) 

Göööhhhhhhh!!....

Jag har ingen ork idag... Det är dåligt väder och jag känner mig bara allmänt utmattad. Hemma igen också, kom hem igår kväll.
Det är nästan farligt att åka till mamma har jag märkt. Det var lite skönt att ha någon som gör en massa grejjs åt en ibland, men så mycke godsaker... Tårta, snacks, kakor, milkshakes, smoothies etc, Jag trodde jag skulle spy ett femtiotal gånger... -.-'
Men som tur lever jag och jag har inte spytt en  enda gång.
Behöver verkligen tvätta så jag bokade hela dagen imorgon så att jag verkligen tvätta ALLT!
Aja, ska dega nu.
Cya lovers. ;)

Hot Hot Hot

Ni anar inte hur varmt det var i rummet vi sovit i här hos mamma har varit. Det hjälpte inte heller att Dizo lät mycket, att kudden var stenhård, myggorna attackerade mig och att det spöregnade + åskade inatt... -.-' Som ni då kanske förstår så har jag inte sovit sådär superbra :P
Just nu så väntar jag på att mamma ska göra en smoothie åt mig som hon lovade.
Rufus, deras katt, är urgullig och söt, men han är inte mycket till mysmaterial...
Det är också trevligt att få träffa Carizma och Roxy igen, Inja är tyvärr hos Kerstin, våran gamla granne från Tomtebo.
Aja, ska ge Dizo hans mat nu.
Cya lovers. ;)

-.-'

Jag undrar vars Sofie tog vägen... Vi skulle ha åkt för en timme sen... Hon ska vara på någonting med sina klasskamrater eller nått... Hoppas hon kommer snart för jag börjar få tråkigt...

Inception

Jag ville ha ett inlägg enbart om filmen eftersom jag har för mig att det kommer att bli långt, så...



Inception. En av de bästa filmerna jag någonsin sett!
Från början innan jag såg den så tänkte jag "Jaha, en sån där komplicerad film som förväntas vara jätte bra men kommer inte vara det". Men där hade jag HELT fel. Så otroligt välgjort!
Jag gillar verkligen hur de har utvecklat sin grund idé till något så stort. Man går in i en persons drömmar och kan i drömmen gå in i personens dröm i drömmen.
Det låter väldigt komplicerat men när man väl ser filmen så förstår man allt. Det är en annan sak jag gillar med filmen. Även om det gäller att man måste vara allert och med i filmen hela tiden och att det händer så mycket överallt hela tiden så blir man aldrig förvirrad. Man är hela tiden med om vad som händer och man blir aldrig lost.
Hela historien är fantastisk, om en man som gör allt för att kunna återvända hem till sina barn. Hur han är villig att sätta andra i fara för sina barns skull.
Filmen är också full med en massa små detaljer som är intressanta som gör att man blir mer insatt i vad som händer. Man lär sig verkligen allt om hela processen fungerar.
Alla skådespelarna gjorde skit bra ifrån sig, effekterna var då som sagt skit bra och filmen var som en blandning av allt. Den hade lite mysteri, mycket action, lite komik men det hade en hela tiden en spänning eftersom ingenting, INGENTING i filmen var förutsägbart. Man visste aldrig vad som skulle hända eftersom i denna film kunde verkligen ALLT hända eftersom de är i drömmarnas land.
Jag vet inte vad mer jag kan säga... Så otroligt bra... Och slutet... Så bra film! Jag kan verkligen inte hitta någonting i filmen som var dåligt eller fult gjort eller konstigt eller någonting! Och jag är bra på att hitta sånna saker eftersom jag är lite av en filmfantast!
Men den får högsta möjliga rakning i världen av mig.
En film som man måste ha sett innan man dör!

Som sagt, det blev långt... Lev med det! ;P
Cya lovers. ;)

Nej det är ingen vanlig dag...

... för det är mammas födelsedag, hurra, hurra, hurra! Grattis mamsen som fyller 42 idag! :)

Det var rikgtigt skönt att få sova inatt efter en dag full med träning och umgänge, fast jag hade en jätte jobbig dröm som jag inte kom ihåg vad den handlade om, bara att den var jätte jobbig... -.-'
Det var egentligen så att vi skulle fira mamma på lördag, men eftersom Sofie inte kunde då så kommer vi att åka till henne ikväll. Tårta! Tårta! Tårta! :D
Hehe...


Haha! xD Jag älskar den här bilden!! :D
Cya lovers. ;)

En trevlig kväll



Jag har haft en riktigt trevlig kväll idag. Filmen vi såg (Inception) Var otroligt bra! (Kommer att skriva mer om filmen i morgon) Och det var riktigt roligt att få umgås med mina vänner. :)
Efter filmen så följde jag med Ollie hem eftersom hennes pappa hade köpt jordgubbar som han ville bjuda på. Jag älskar jordgubbar! :D
Sen hjälpte jag Ollie att designa om hennes blogg, vi är ett bra team. Jag tror ingen av oss hade lyckats så bra om vi varit själva. :)
Aja, ska ta ut linserna, tvätta ansiktet och borsta tänderna inför sovning.
Cya lovers. ;)

Då drar vi!




Dåså, då ska vi börja dra till Ollie då. Först ska jag rasta Hårbollen så att han inte behöver vara nödig, sen drar vi! (Jag, hehe)
Aja, då rastar vi! Ollie vi ses om ca en halvtimme!
Cya lovers. ;)

Ba-Pumba?

Haha, snackade just med Ollie. Hon hade planer till mig, så ikväll ska hon, jag och Sophia på bio och se Inception. Den verkar bra, lite speciell. Jag har inte så höga förväntingar så jag borde inte bli så besviken på den då. Men jag ser fram emot en trevlig kväll med min bästa vänner! :D
Aja, lunch var det!
Cya lovers. ;)

Dead...

Cartoon: dead wombat (medium) by K Lauer tagged dead,wombat

Då har jag varit ute och sprungit med Dizo då. :) 2 km på blev det...
Det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle, fast det tog säkert längre tid än det borde eftersom Dizo är så dålig på att lyssna att jag var tvungen att stanna var 10:e minut och skrika på honom. -.-' Han är väldigt dryg ibland...
Men det roligaste var nog när vi kom hem. Så fort jag tog av Dizo kopplet så lade han sig ner på exakt samma plats han stod på! Haha!! xD Han har ungefär lika bra kondis som jag ^^ Men jag lade mig inte på golvet när jag kom in utan satte mig ner för att stretcha och sen dricka vatten! Fan vad vatten är underskattat!
Nu ska jag väl ta mig en skön dusch innan jag äter en lunch... Jag är skit sugen på sallad... Jag brukar inte äta sallad men jag vill ha det där knapriga och så tycker jag om lök, och jag brukar ha röd lök i mina sallader.
Aja, mot duschen dårå.
Cya lovers. ;)

Spring!



Alltså, jag vet inte, men jag känner för att springa. Att röra på mig. Alltså, egentligen så hatar jag att träna men enda sen jag läste Genom Dina Ögon så har jag bara lust att gå ut och sträcka på benen! Kanske är det så att bara för att karaktären i boken gillade att springa och känna hur musklerna arbetade i benen och samtidigt kände en sån frihet smittade av sig på mig. Det verkade så himla härligt.
Fast eftersom jag inte har nån kondis så vet jag att så fort jag börja springa så kommer jag att dö!
Haha! xD Crazy jag ee ;P
Aja, ska kanske ta och springa en sväng då med Dizo.
Cya lovers. ;)

Moviefone



Haha, den är väldigt rolig. Älskar Kellan Lutz reaktion vid 1.26. Haha :D

Jag tror jag DÖR! HAHA!! xD!

Alltså, jag vet (nu) att den här har funnits i snart ett år, men jag fick reda på det nu! Jag läste om det på Kissies blogg och var tvungen att googla på det (Google is the SHIT!). Jag tror jag fick en skratt attack! Haha!! xD
EN TWILIGHT DILDO!!! HAHAHAHAHA!! xD (Ramlar ner på golvet och skrattar och kommer inte upp förrän efter ca 10 min av skratt)

Twilight Dildo

Haha, man ska stoppa den i frysen så blir den iskall för en mer "Vampire" experience. xD Den glittrar, precis som Edward! Haha!! xD 300 spänn!
Jag DÖR!! HAHAHA!! xD

xD

Som sagt så är jag då väldigt uttråkad (fortfarande -.-') och har under dagen sett min granne, en kvinna,  precis bredvid skrapa av färg från huset för att måla om. Och nu bara för nån stund sen så var det en ung kille, så... Jag kom på mig själv tjuvkika på honom medans han skrapade av färg och funderade samtidigt över hur gammal han är.
Haha xD, och när han vände sig om så hukade jag mig snabbt ner så att han inte skulle se mig!
Åhh vad jag är tragisk! Haha!'
Aja, ska väl hålla utkik efter honom då ;).
Cya lovers. ;)

BOOORED!!



Jag har såååååååååååååååååååååååååååååååå tråkigt! -.-' Det finns absolut inget att göra. Jag är så ensam... Vill ingen vara med mig imorgon?? Snälla! :D:D Lämna gärna en kommentar då eftersom jag inte har några sms eller pengar på min mobil... -.-'  Vilket är en anledning till varför jag har så tråkigt + det finns inget att göra...
Det hade varit en annan sak också om det hade varit ett bättre väder ute, men vi har ju haft samma mulna, regniga dag i tre hela dagar. :(
Aja, ska tråka vidare...
Cya lvoers. :/

Åska?

Jag förstår verkligen inte! Varför måste åska väcka mig 50 miljoner gånger på 6 timmar. Vilket då kanske förklarar att jag inte sov så bra inatt -.-'
Det hela började vid 2 då det började ösregna och åska, då försökte jag somna om men halvsov typ bara. Sen vid fem började det hela om och då klev jag upp. Men jag gick snart och lade mig igen.
Jag hade tänkt kliva upp klockan 7 idag, men eftersom jag sov så dåligt hela natten så stängde jag av larmet och somnade om. Och så vaknade jag klockan 12 och drog mig till ett.
Jag gillar verkligen att ligga och dra mig på morgonen, det är så mysigt! ^^
Aja, ska vänta nu på att Sofie ska dra ner till stan med Rosanna så att jag kan börja städa. Ni anar inte hur stökigt det blivit sen Sofie kom hem. :O
Cya lovers. ;)

MUMS!



Nu har jag, helt själv faktiskt, Sofie är INTE hemma, poppat popcorn! :D Yaeh! Så nu ska jag ta min stora popcorn skål upp till övervåningen och se på nått på tvn innan Sex Education börjar klockan 22 på trean.
Aja, då ska vi uppåt!
Cya lovers. ;)

Jag vet inte...



Denna dag är ganska... Jag vet inte, hittar som inga ord för det... :S Jag vaknade när väckarklockan ringde vid sju, (Jag försöker vända på dygnet) men jag stängde av det... Så jag vaknade vid 11.30 istället och låg och drog mig till klockan ett. -.-' Varför gör jag så här!
Jag såg ju då The Last Airbender igår kväll, och jag måste säga att jag blev ganska besviken på den. Alla "händelser" var skit korta. De hoppade till nya scener hela tiden. Och från börja var den verkligen tråkig. Jag gick ifrån den tre gånger för att göra annat... -.-' Det var konstigt filmat och ibland var skådisarna dåliga, men efftekterna var coola och jag uppskattade musiken.
Det var inte för än på slutet som det blev intressant att titta, de stannade på ett stället i en HEL halvtimme! :O WOW! Det var då på slutet som allting hände.
I serien så finns det 3 säsonger som handlar om de tre böckerna, vatten, jord och eld. Och eftersom denna film började med Bok: Vatten och efter hur den slutade så antar jag att det kommer att bli en triologi av den här.
Jag var väldigt glad att jag inte såg den på bio eftersom, det skulle verkligen inte vara värt pengarna.
Den var långtråkig och väldigt osammanhängande och den belv inte bra fär än på slutet då.
Det är vad jag tycker.

Jag läste också ut min bok igår. Boken har 60 kapitel och när jag började läsa igår var jag på kapitel 21. Hihi^^
Aja, ska äta nu.
Cya lovers. ;)

Läsning

Eftersom vädret inte har varit något vidare på hela dagen så har jag för det mesta spenderat den genom att läsa. Det är nu boken börjar bli riktigt bra! :D Jag kan typ inte sluta läsa den ^^
Men kvällen har jag redan planerat. Jag tänker se The Last Airbender. Har sett hela serien den är baserad av och jag tycker mycket om dem så jag ser fram emot den. :)
Det passar ganska bra nu också för Sofie kom precis hem.
Alltså, jag brukar tycka om att ha någon hemma med mig ifall det skulle hända något, men helt ärligt talat så föredrar jag att bo ensam med Dizo. Sofie är så stökig av sig och, ja du, jag är lite små pedantisk av mig ;P
Aja, ska ta och läsa vidare då.
Cya lovers. ;)

Paramore BOMB!












Jag saknar konserten GALET mycket!! VILL TILLBAKA!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!! (Going wild and crazy)

SÅ jag och Ollie





Moulin Rouge




Såg precis klart Moulin Rouge. Tycker att den är så fin! Grät en skvätt på slutet ;P
När de sjöng Like A Virgin tänkte jag på dig Ollie. När du såg det här klippet för första gången så fastande du för det och eggade det hela tiden. Haha xD Roliga tider.
Men det jag gillar med Moulin Rouge också är att det är väldigt mycket komik i den också, inte sån där vanlig, utan en sådan där smått barnslig komik. Tycker det är kul.
Aja, nu ska jag kolla på nån annan film, tror jag...
Cya lovers. ;)

Att vända tillbaka dygnet



Yep, det är så sant så. Jag klev faktiskt upp klockan 7 idag. Varför? Jo, för när klockan är 1.35 på natten och man fortfarande ligger i sängen och läser utan att vara trött så inser man att det är dags att börja vända tillbaka dygnet. Och själv tycker jag också att det är väldigt jobbigt att vara uppe till 1.30 och sova till 12. Dygnen blir not the same.
Men sen var det ju faktiskt så att jag bara kunde inte sluta läsa! :D Boken är så himla bra, och jag rent av tvingade mig själv att sluta läsa och när jag skulle sova kunde jag inte sova eftersom jag var helt exalterad över vad som hade hänt/hände/skulle hända! :D Helt crazy!!
Aja, ska kanske göra någonting.
Cya lovers. ;)

Bless the Broken Road





Jag sitter nu och lyssnar på denna låt. Jag tycker den är väldigt fin, den är som lugn, men inte för lugn. Den är bara en sån som man kan lyssna på då och då. :)
Jag tror nog att jag ska gå och lägga mig nu, men eftersom jag inte är trött så ska jag nog fortsätta med läsningen. Jag håller på att läsa om Genom Dina Ögon av Stephenie Meyer. Den här boken är faktisk SUVERÄN! Den är så underbart bra, så bra skrivet, man upplever verkligen ALLT! Man är karaktärerna, ser allt och upplever allt de upplever! :) Så himla bra. Stephenie Meyer är verkligen en suverän författare. :)
Aja, man ska väl ta och börja läsa då. ;)
Cya lovers. ;)

New Moon

Alltså, jag satt ALLDELES nyss och kollade igenom New Moon här på datorn och jag måste bara säga det här...
Till alla ni som tycker att Jacob är SÅÅÅ himla het!
Ni har fel:
1. Han är otroligt ful.
2. What's up med axelmusklerna!?
3. Han är så himla barnslig
Och ärligt talat. Han är MYCKET snyggare i långt hår än i kort!! Fråga bara Ollie. :/
Aja, ska fortsätta med mitt.
Cya lovers. ;)

Kväller

Ja, vad ska man göra. Jo, se en film såklart! :)
Jag har lite tråkigt... :/ Men jag tror nog att jag ska sätta igång nån film kanske... Om jag orkar...
Aja, får väl hitta på nått.
Cya lovers. ;)

Tjuvlyssnat

Hahahaha!! xD

En säker placering

Buss 500, Skövde

Två killar ~18 kliver på bussen och pratar om var de ska sitta.
Kille 1: Ah men vi måste ju sitta bak, där de coola sitter liksom.
Kille 2: Men inte för långt bak, lite i mitten, sådär coolt neutralt.
Kille 1: Ah men här är ju skitcoolt att sitta.
Killarna sätter sig ner och bussen börjar rulla ut från stationen.
Kille 2: Men vafan, det finns bälten med. Det måste vi ju ha!
Kille 1: Vafan säger du? Bälten är la inte coolt alls.
Kille 2: Nämen asså, det är ju fett ocoolt att dö!
Kille 1: Ja, så när bussen kör i diket och värsta välter kan vi kliva ut som de enda överlevarna och alla kommer liksom tro att vi är odödliga eller något
Kille 2: Ja! Fan vad coolt!
De sätter på sig bältena och ser väldigt nöjda ut.


Killarnas våta dröm blir blodigt allvar för tjejerna

SF Bio, Västerås

Tre tjejer ~17 kollar på Eclipse och plötsligt kommer en scen där vampyrerna börjar springa.
Tjej 1 (utbrister): Jag älskar när de springer, det är som Baywatch för mig!


Inget Kompis, ingen kompis

Buss 444 mot Slussen, Stockholm

En tjej ~15 sitter och pratar med en vän i mobilen.
Tjejen (utbrister efter att samtalet har pågått i cirka en halvtimme): Men du, du vet väl att jag inte har Comviq längre? (Hon blir tyst i några sekunder) Hallå? Hallå?


Och kanske second base med den andra?

Gågatan, Uppsala

Två tjejer ~16 pratar om vad dom ska köpa på stan.
Tjej 1: Asså jag måste verkligen köpa en ny Robert Pattinson-affisch, jag har hånglat sönder min gamla.


Vacker fjäril var förklädd bokmal

Tåget mellan Varberg och Göteborg

Två bakfulla killar ~18 har fått syn på en snygg tjej på tåget.
Kille 1: Hon är den finaste tjejen jag någonsin har sett!
Kille 2: Ja, en sådan man skulle göra vad som helst för att få.
Kort tystnad av beundran.
Kille 1: Men fan, hon har en bok i väskan.
Kille 2: Va? Är hon en SÅDAN tjej? Nej, då får det fan vara!

Cya lovers. ;)


Tävling

Är med i en tävling hos http://nicolesjostrom.blogg.se/ där man kan vinna antingen Clip on Set eller färgade linser. Tänkte typ först ta linserna men har läst om just de där Big Eye och vet att de är en hälsorisk, typ ;P Vågar inte... Så jag tog blont Clip on Set, hehe...
Aja...
Cya lovers. ;)

GO DARTH VADER!! :D:D

Utklädd till Star Wars-figuren och beväpnad med pistol rånad
Utklädd till Star Wars-figuren och beväpnad med pistol rånade den ännu oidentifierade mannen en bank i New York-området. Han kom över en okänd summa pengar.
Foto: REUTERS SCANPIX

En kund trodde att det väpnade rånet var ett skämt

En bank i New York fick oväntat besök från den mörka sidan i går.Iförd Darth Vader-mask och cape kom rånaren över en okänd summa pengar.

Den Star Wars-inspirerade rånaren slog till mot en bank i ett köpcenter på Long Island i New York under torsdagen. Han bar full Darth Vader-mundering, så när som på ett par kamouflagebyxor. Och i stället för ljussvärd drog han upp en pistol.

Trodde han skämtade

En av kunderna inne på banken trodde först att allt var på skoj.
– Kunden trodde att det var ett skämt, och inte ett riktigt rån, säger William Lamb vid Suffolk County-polisen till Daily News.
Men rånet var äkta.
Bilder från övervakningskamerorna visar hur rånaren vid ett tillfälle gick ner på knä mitt på golvet och riktade pistolen mot disken.

Kom över okänd summa

– Det var rätt galet, han hade på sig hela outfiten, säger Louie Lin, som jobbar på en Kinarestaurang i köpcentret, till New York Post.
Darth Vader-kopian, som ännu är oidentifierad, kom över en okänd summa pengar och flydde sedan till fots.
Det här är ett av flera udda rån i New York-området senaste tiden.
I onsdags greps en man som fått namnet "bukett-banditen", eftersom han tog med blommor till bankerna han rånade, skriver Daily News.

Hahaha!! xD

Cya lovers. ;)


Bad




Jag gillar hur denna ägare har "lagat" sin bil ;)

Nu har jag varit och badat med Nisse-Mannen, jag badade faktiskt med honom, denna gång var det inte bara han som fick bada. ^^
Det var ganska kallt i början men man vänjer sig ju. Och detta var faktiskt min ALLRA första gång com jag badat i älven. Hehe... ;P
En rolig sak är att det mesta av "stranden" består utav grålera och Dizo kunde bara inte låta bli att äta upp den när jag höll på med den. ;P Bus hund!
Aja, man ska väl ta och duscha nu då.
Cya lovers. ;)

Drömmar...



Ollie!! Jag drömde om HAN IGEN! Kan jag SLUTA göra det, jag känner knappt honom längre, tänker ALDRIG, på honom så VARFÖR?!?! Drömmer jag om honom!? Ollie du vet vem det är jag snackar om, jag har ju DRÖMT om honom FLERA gånger tidigare... -.-'
Jag blir lite irriterad, måste nog konfrontera honom...-.-'
Föutom drömmen då så sov jag väldigt bra inatt, så jag vaknade för timma sen alltså. Jag hade tänkt att äta frukost, men såg sedan hur mycket klockan var så jag tänkte:
"Varför inte vänta en stund och sedan istället äta lunch?"
Så det är precis vad jag tänker göra, om en stund det vill säga...
En annan jobbig sak är att jag har fått slut på gratis sms på min mobil så, nej Ollie du kan inte smsa mig. Om du vill någonting, skicka ett mail när du kan. :)
Aja, ska väl ta och äta den där lunchen nu då.
Cya lovers. ;)

Tråkar...

Jag har tråkigt. Som sagt, jag tycker att det är tråkigt på fredagar eftersom alla gör nått och så finns det inget att se på tv. Ska nog sätta mig ner och se Ladder 49 för mig själv coh bara gråta... Den är så jävla bra... Men sorglig...
Aja, ska tråka vidare nu.
Cya lovers. ;)

I Write Sins Not Tragedies



Har fastnat för det här låten ;P
Cya lovers. ;)

Brev




Då har jag kommit tillbaka från promenaden med Hårbollen och jag har då varit på en fotbollsplan i närheten och försökt att träna honom men... han suger... hårt...
När man kommer hem så hittar man att blommit kuvert i brevlådan adresserat till mig. Från Ollie såklart som är på husvagnssemester med sin pappa och hund i södra sverige + Norge. Och Ollie... Du är bara för gullig!! :D Älskar dig! ;D Pöss! Saknar dig med!
Aja, ska nu slappa, tycker att jag har förtjänat det. :)
Cya lovers. ;)

Steg 2: Avklarad

Då var jag klar med städningen. Tog ca 2,5 timmar. Men det känns inte som det. ^^ jag tycker att det är kul att städa :):):)
Nu har jag däremot blivit hungrig så jag ska ta och göra en lunch innan jag går ut med hårbollen. Haha xD Det kommer att bli hans nya namn. ;P
Aja, då var det lunch.
Cya lovers. ;)

Steg 1: Avklarad


Hårboll ^^

Nu har jag städat hela köket, (Diskbänken, mikron, ugnen, alla luckor, spisen och diskat) Dammtorkat allt som går, städat på toan, torkat tv rumsbordet, plockat undan saker och damsugit hela lägenheten. Vilket tar lite tid när man har en stor hårboll till husdjur^^ Det är hår precis ÖVERALLT! Speciellt under trappan... -.-'
Men jag gillar att städa när det är "Smuts" överallt, för då ser man resultat. xD Hehe...
Och tro det eller ej, men jag gillar att städa när det är fint väder ute ^^ Och så ska man ha korsdrag i lägenheten, spela hög musik och bara städa. ^^
Aja, ska nog fortsätta nu.
Cya lvoers. ;)


Goooooooood Morgon!



Säg vi som^^ Eller, jag vet inte... Den är typ normal, lite små tråkig :/
Idag ska jag iallafall ta och städa EXAKT! Hela lägenheten, nu medans Sofie är borta. Hon stack till Skellefteå för ca en timma sen. Hon ska på nån gratis festival ;P
Kanske måste börja ta att sätta igång med städningen då, eftersom Nisse vill säkert ut på en lång promenad senare.
Aja, DÅ KÖR VI!!
Cya lovers. ;)

Free Piano Sheets

Jag håller på att söka efter gratis piano noter, men det är så frustrerande när man inte hittar det man vill hitta! :@ Jag tror jag har hållt på i 2 timmar!
Aja, ska fortsätta att leta vidare.
Cya lovers. ;)

Sms Roulette

Var bara tvungen! xD Det är inte mina svar utan andras.

Till: Nr 22 i telefonboken
Sms: Jag hade en het dröm om dig inatt, vågar inte gå in på detaljer ;)
 

Till: Flickvännens mamma

Svar: oh.. jag brukar ofta ha såna tankar om dig, vi kanske kan göra en snabbis innan lisa kommer hem<3;)

Ja... de här var inte ett så trevligt svar

Hahahahahaha!! xD

Till: Pappas bästa kompis

Svar: Du ska veta att jag har haft sådana drömmar om dig med.. men vet dock inte vad din far skulle tycka om detta.

Trodde jag skulle dö ett tag när jag fick det svaret, inte direkt vad jag hade väntat mig.. Gubben är 43 och jag själv är 16 :s

/J

Hahahahaha!! xD

Till:
Halvfarfar.

Svar: Jo! Nu kommer du över och så går vi in på detaljer, lilla gumman.

Hahahahahahaha!! xD

Till:
Mamma eller Pappa. Går inte det så ta närmaste släkting:
Sms: Snabb repetition, Du tar larmet och jag tar vakten. Inget strul. Ses kl 21.30. /Ditt namn
(Detta är taget från en gammal Hassan busringning)


Till: pappa
Svar: köp pizza om du får tag på lite vettigt byte, säg inte till mamma om du vill behålla bidraget

Hahahahahaha!! xD

Till: Nr 18 i din telefonbok
Sms: Hej! Jag tror att jag börjar få känslor för dig!

Till Daf: (killkompis)

Svar: Ja jag har känt detsamma i snart ett år. vi döljer det inte längre nu.. vi lämnar våra riktiga och blir tsm. <3


Hahahaha. där blev jag allt förvånad!

Hahahahahaha!! xD

Till: Min lärare
Svar: Då är mina besvarade.

Till: Daniel

Svar: ojj, jag har haft känslor för dig jättelänge!! :o bra att vi tycker samma! :)


ÅHHH JAG GILLAR INTE ALLS HONOM ._.

Hahahahaha!! xD SUPER KUL!!

Cya lovers. ;)


Fuktigt





Stolthet och Fördom eller?

Jag måste då säga det. Det var då en tropsik sommar vi har! Haha xD Ronja Rövardotter...
Det var väldigt fuktigt i luften på denna promenad. Och det hade hunnit sluta regna när jag kom ut... :( Jag som ville använda paraplyt... Men det följde med iallafall ;P
Jag gick med nisse då en bit tills vi kom till en äng. Och det var väldigt många bredvid varandra och jag fick värsta Stolthet och Fördom känslan. Det var ganska awsome. Jag gillar när jag har värsta film moments, det är kul. :)
Jag tror att Nisse hatar mig eftersom jag bossar runt med honom väldigt mycket när vi är på promenader. Men han är ju så dålig på att lyssna, så då får jag ta i med hårdhandskarn, rent teoretiskt.
Aja, ska vänta på att Sofie ska göra klart maten nu.
Cya lovers. ;)


Reeeeeegggnn!



Yep, det regnar. ;P Men det är ganska skönt endå eftersom då är det inte så jävla varm i lägenheten... Hihi ^^
Men jag är faktiskt väldigt sugen på att gå ut i regnet, och Dizo vill ju så gärna ut på en promenad, och eftersom han gillar att bli blöt så tycker han nog att det är trevligt.
För något år sedan så fick ju jag ett fint rosa paraply utav Sofie som jag typ aldrig använt. Kanske dags att börja använda det då.
Gud, bilden får mig att vilja så mycket...
Aja, nu ska jag ta och klä på mig och GÅ UT I REGNET! :D
Cya lovers. ;)

Musikspelare

Som ni ser (och kanske hör) så har jag skaffat en musikspelare till bloggen så att alla ska få höra det underbara Paramore musiken! :):):) Visst är det bra! :D
Tyvärr så kan jag inte göra den något mindre... ;P
Cya lovers. ;)

Snoddas

Just nu så sitter jag helt ny duschad och kollar runt på olika sidor efter olika handledarutbildningar så att jag nån gång ska få börja köra bil. -.-' Pappa har tagit lite tid på sig, men nu är det på gång! :) Då ska jag köra 24/7. :)
I köket står Sofie och baka en massa snodda som vi sedan ska smaska i oss. Det känns inte som att jag har varit på jobbet idag... :S Det har varit en lång dag... Men jag har haft kul.
Jag gick en liten promenad med Dizo ner till älven och fann det strand som Sofie snackade om förut. Den jag gick till förut var fel... -.-'
Men den här var väldigt fin, och badvänlig jämfört med den andra... Och det var typ ler botten så det var härligt att gå i ^^
Aja, ska vänta vidare på att pappa ska ringa.
Cya lovers. ;)

Done!

Då har jag gjort det. :) Jag har sagt upp mig från mitt jobb OCH... har växlat pengarna som var kvar från litauen till svenska pengar^^ I know, men jag har bara glömt det! ;P Har också lämnat igen filmerna vi såg i fredags. Igår såg Sofie Låt den Rätte komma in, och jag kan bara säga er det att hon tycker samma sak som jag. DEN SUGER!! Helt enkelt...
Aja, ska väl ta och hitta på något. ;P
Cya lovers. ;)

Idag...

...Gäller det... Jag ska säga upp mig från jobbet, och ärligt talat så kommer det att bli ganska skönt och jag har ju samlat ihop en slant. :) Undrar vad jag ska göra med dem...?
Igår... Igår... Det finns inga ord mot det jag gjorde igår... Jag var ju ledig så på morgonen så när jag vaknade så läste jag lite, har börjat läsa om Genom Dina Ögon, och sen satte jag mig och spelade the sims 2... -.-' Jag spelade i ca 10 i sträck... Jag tror bara det bevisar hur beroende framkallande det är... Fast det är ju så jäkla kul! :)
Aja, ska snart ta och gör mig i ordning för "jobbet". Hehe...
Cya lovers. ;)

Jag ger upp!

Ja, jag har besämt mig för att sluta på jobbet. Det är så himla enformigt och jag som person kräver variation, utmaningar och att verkligen få arbeta med någonting! Jag gillar att få tänka till och klura ut saker, jag är väldigt kreativ av mig förstår ni ^^. + Jag är inte bra på att sälja saker...
Jag tror nog aldrig att jag kommer att skaffa ett sånt här jobb nån fler gång.
Alltså, jobbet var helt ok i början eftersom det var nytt, jag var tvungen att lära mig någonting och det var en utmaning att försöka sälja någonting. Men nu när jag har lärt mig vad jag ska säga så har jag inget nytt att lära mig, och nu när jag sålt en massa och vet att jag kan göra det så är det ingen utmaning längre. Som sagt, jag behöver variation i min vardag, nån utmaning som jag måste försöka klura ut och klara av. Jag har inget sånt längre.
Det är därför jag gillar att gå i skolan. :) I skolan får man ju alltid nya utmaningar att arbeta med. Man får uppgifter som måste vara klara en viss tid och man måste arbeta för att ta sig någonstans. På jobbet jag har nu så kommer man ju ingenstans, jag kommer aldrig komma vidare med någonting, inte till något svårare steg som i matte eller nått sånt, om ni förstår vad jag menar.
Aja, jag ska ta och fördriva min tid nu innan Sex Education på 3:an börjar klockan 22, och jag tror nog att det inte blir något rockandes idag, har lite för ont i nacken för det... ;P
Cya lovers. ;)

Jobb, jobb, jobb...



Ärligt talat så vet jag inte om jag orkar fortsätta med detta jobb. Det är så enformigt, händer liksom aldrig något nytt. Man säger samma sak varje dag, får samma svar och oftast så är det ingen som svarar... -.-' Det är en dryg situation...
Och jag som ska till jobbet klockan 13 idag och har lite (MYCKET!) träningsvärk i nacken! Ja, ja, ni tänker nog vad fan har hon gjort? Och då säger jag:
Jo, jag hade tråkigt igår kväll, satte på Paramore the Final Riot (CD-skivan inte DVD) Hoppade runt sjöng med i alla låtar och rockade loss helt enkelt. :)
Mycket headbanging blev det ^^ Och det var ganska jobbigt också, värsta träningspasset! SÅ det var väldigt skönt med en dusch efter det. Det tog 1h 30 min. YEAH! :D Alltså inte duschen utan rocka loss^^ hehe...
Det gör så ont att röra på nacken... :( Vilket också gorde det lite svårt att sova inatt, och av nån konstig rädsla över att ena sängen skulle falla ihop på golvet så flyttade jag mig över till den andra sängen. Hehe...^^
Aja, ska vila nacken lite innan jag drar till jobbet.
Cya lovers. ;)

Fisk... Är äckligt...

Och jag menar det! Jag tycker inte om att äta fisk, att röra dem eller att ha dem som husdjur. Men det är väldigt kul att fiska upp dem ^^, vilket jag gjorde igår. Vi åkte till farfar och åkte ut med hans båt ut på havet till aborre stället, tydligen... Det var jag, pappa och Sofie. Vi fick upp typ tusen fiskar (I min värld), fast väldigt många av dem var för små, så vi slängde tillbaka dem. :)
I torsdags så blev jag klar med mitt rum och jag är väldigt nöjd med resultatet, och jag älskar att sova i min säng!! :D Det är så mysigt ^^
På torsdags kvällen så for jag och badade med Ollie och Sophia på nydala. Det var väldigt roligt. Jag skrattade så myckt att jag typ höll på att drunkna... Vilket jag också skrattade åt^^ Det blev mitt första dopp denna sommar. Gången innan var i litauen och då var det på ett badhus... -.-'

I fredags så jobbade jag i ca 2 timmar innan jag gav upp pga jag höll på att somna framför datorn... Hihi^^ I know... Men jag ville också hem tidigare för att städa i lägenheten innan människorna kom för... FILMKVÄLL!!
Det var så himla kul, det blev mycket bär och popcorn och en mycket god paj. :) Vi såg fyra filmer av de fem vi hade hyrt.
Den sista filmen vi inte han se såg jag igår, Låt den rätte komma in, och... DEN VAR SÅ SJUKT DÅLIG! JAG BRYR MIG INTE OM HUR MYCKET BRA KRITIK OCH SÅNT DEN FÅTT! SÅ HIMLA DÅLIG! RYSARE/THRILLER? VARS DÅ? DEN VAR SÅ LÅNGTRÅKIG ATT JAG HÖLL PÅ ATT SOMNA! Fast jag borde ha förstått det... Den är ju svensk... Och ALLA svenska filmer SUGER!
Aja, ska... göra... nånting...?? :s
Cya lovers. ;)

Gone, Baby, Gone

Nu är sängen bortaaa!! :D Och imorrn så ska jag sätta igång med att grov rengöra mitt rum, rensa ut mitt skrivbord och bokhylla och senare på kvällen så ska kanske pappa och jag fara och köpa de nya sängarna. :) Och ännu senare på kvällen så ska jag, Ollie och Sophia fara och kvällsbada. Hoppas bara att det blir bra väder så att vi kan göra det.
På fredag så gäller det. :) Filmkväll med tjej kompisarna. Det kommer att bli så kul! :) Var längesen vi alla var tillsammans och umgicks. Synd bara att Medeina är i Litauen... :(
Aja, ska fortsätta att svalka mig, det är så jäkla varmt! -.-'
Cya lovers. ;)

Jaa! :D

Min säng har nu blivit såld! :D De kommer och hämtar den i morgon och sen blir det av och köpa fina nya sängar. :D Jag längtar!! :D Då så blir det lite om möblering på mitt rum också, jag som behöver det.:)
Aja, ska snart ta och skruva ner sängen.
Cya lovers. ;)

God och Glad, Kex Choklad!

Yep, det är måndag och jag har haft jobb. Fast idag så bytte jag från heltids jobb till deltid, så nu kommer jag inte att jobba lika mycket. Jag kommer att vara ledig på tisdagar och torsdagar och om det är någon som vill umgås så är det bara att höra av sig. ;)
Jag har så himla ont på min övre rygg och på axlarna. Jag tror att jag blev GRILLAD! Jag tror nästa att jag kan äta mig själv, försökte provsmaka på jobbet men vågade inte... Hihi^^ Men det gör ont, det gör det och jag sov lite halvt pga det.
På väg hem från jobbet så stannade jag på coop eftersom jag behövde choklad. Jag skulle gärna ha köpt en Marabou Apelsinkrokant men jag hade bara tio kronor så det blev en kex choklad. Men det är inte heller dumt. ;P
Aja, jag ska ta och göra kvällsfika nu.
Cya lovers. ;)


Detta är vad jag gör på jobbet... xD

Solbränna

Idag så har det varit en ganska så bra dag, fast det lite jobbiga var nog att jag cyklade från backen hem till Ollie. Det var nog bland det jobbigaste jag gjort, och det hjälpte inte att man hade träningsvärk i handlederna, hela ryggen och låren från igår då vi körde enduro.
Jag och Sofie skulle köra till en grillplats som vi varit till förut, där väntade pappa och hans tjej på oss med mat och sånt. Vi körde way to long! Jag tror vi körde dubbelt så lång som vi skulle och tillslut så stannade vi och frågade om vart vi skulle och då var vi tvungen att vända om. Men vi hittade fram och jag tror jag drack 2 liter saft, så jäkla törstig jag var. Och helt ärligt, det var jobbigare att köra igår än det var att cykla idag.

Idag fyllde då Alma år, Ollies lillasyster, och jag och Sophia hjälpte Ollie med kalaset. Och det var ju väldigt bra väder idag vilket också innebar att jag fick en "fin" solbränna över mina armar. Suck, suck... -.-'

Men det knäppaste idag var nog när jag skulle cykla hem. Jag åkte från Ollie klockan 16.00 och när jag var hemma var den 16.33. Hur fan kunde det bara ta 33 minuter att cykla från ena sidan stan till den den andra!? :O Det kändes som 100år!! Vem vet... -.-'

Aja, ska ta och äta middag nu.
Cya lovers. ;)

Nyckeln till Frihet



Det var första gången jag såg den filmen, jag har sett början en gång förut men orkade inte kolla på den, men den var riktigt bra, så himla gullig :) Jag tror jag började gråta av glädje av att den slutade så bra! Ahh! ^^
Den får en också att tänka mycket på vänskap och jag måste bara säga:
Ollie och Sophia, jag älskar er och jag kommer aldrig låta er gå! You're my best friends in the world!
Aja, nu tror jag att jag ska se vidare på south park.
Cya lovers. ;)

mmmbop



Kan det bli mer nostalgiskt! :D Och låten påminner om sommar! Man får en som sommar känsla av den! :D Man blir så glad! :D JAGÄLSKAR 90-TALET!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D JAG BLIR SÅ GLAD! :D:D
Aja, ska lyssna vidare på dem nu! ^^
CYA LOVERS!! ;);) ;D;D;D;;D;D;D;D;D;D;D;;DD;;D;D;D;D!!!  

FREDAG!! :D

Gud! Va! Skönt! Med! Fredag! :D Nu får jag äntligen sova ut på riktigt! OCH! Jag har köpt Vinetta som jag ska njuta av ikväll medans jag ser på något dåligt på tv, som det alltid är på fredagar... -.-'
Jag förstår inte det. När det är fredag och lördag så visar de alltid skit på tv. Kan de aldrig visa något vettigt? Alla programmen de visar är det bara gamla pensionärer som ser på... -.-'
Idag på jobbet gick det så skit dåligt, jag sålde ingenting, men det kan nog bero på att jag är väldigt trött och är lite småless men jag hade ganska kul. Jag och några arbetskamrater hade kul och skämtade om alla de människor vi pratat med i telefon och deras roliga namn. Det var kul :)
Aja, jag ska se på tv nu.
Cya lovers. ;)

Jag fick äntligen...

...mina popcorn :D Sofie poppade dem år mig nu när jag kom hem från jobbet. :) Nu är jag nöjd.
Det var en seg dag idag, alla på jobbet sålde typ dåligt. Ska bara ta och slappa nu med mina popcorn.
Cya lover. ;)

POPCORN!

Ja, jag försökte poppa popcorn men mitt psyke klarade inte av det. Jag tror jag hypventilerade 24/7 men gav tillslut upp i tro om att hela världen skulle brinna upp och jag skulle dö. Jag klarar verkligen inte att poppa popcorn...-.-' Värsta träningspasset för psyket...
Jo det var så här att idag på jobbet så började de med en lek som de tydligen brukar ha där som heter Skattkistan. Det är då så att ute i korridoren så har de en stor blå kista som de har fyllt med saker från godis och kakor till grytvantar och muggar, och blir det så att man lyckas sälja en order så får man gå till kistan och välja en sak.
Jag valde en popcorn påse eftersom det var längesen jag åt hempoppade popcorn (inte micro) och jag trodde verkligen att jag var redo, men sen stack Sofie... och jag blev ensam hemma... Jag trodde då att jag skulle klara det iallafall men jag kunde bara inte...
Aja, ska kolla vidare på Family Guy utan mina popcorn...:(
Cya lovers. ;)


Stukad fot

Ja du... Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Skulle ner med disken från övervåningen, missade ett trappsteg, landade fel, fot knakade till lite och jag fick jävligt ont. Ärligt talat så var det en sådan chock att jag förlorade typ allt blod i huvudet och svimmade nästan, men jag lever ju och foten är ju inte bruten för då borde jag ha dött vid det här laget xD men jag hade mycket ondare igår, så det blir bättre.
Idag när jag började jobba så var jag RIKTIGT flum, haha, jag satt och skratttade åt typ allt! Jag ringde en gubbe idag som heter Carl-Ingel!! CARL-INGEL!! HAHAHAHA xD xD Det är nästan ett 50/50 namn med kill och tjej namn! xD
Aja, ska snart gå och lägga mig, har jobb imorrn också.
Cya lovers. ;)

Top Model Australien

Då var det söndag och imorrn är det dags att börja jobba igen. Fast jag börjar ju inte klockan nio allafall utan får lite sovmorgon, fast då kommer jag att jobba till klockan nio på kvällen. Jag tror att det kommer att gå lättare då eftersom folk är hemma på kvällen ;P
Just nu sitter jag och kollar på Top Model Australien och jag måste bara säga att det är så himla konstigt! Amerikas NTM är SÅ mycket bättre. Det här är så himla ammatör mässigt och i Amerikas så är det mer professionellt.
Aja, jag ska slappa vidare nu.
Cya lovers. ;)

Ledig

Idag var man ledig då och tiden har jag spenderat genom att sova, se på tv och så håller jag på att tvätta nu också ;P
Det var väldigt skönt att få sova ut inatt, jag har varit väldigt trött efter twilight movie night, jag fick ju bara sova fem timmar den natten och så skulle man börja jobba klockan 9 dagen efter ;P hehe...
Just nu så sitter jag faktiskt och kollar på Guldkompassen på fyran. Jag tycker att den är väldigt bra faktiskt och böckerna är också mycket bra. Jag har sett filmen en gång förut på bio och jag tycker att det är synd att de inte tänker göra en andra film. Böckerna är ju i tre delar och den första filmen slutar ju liksom mitt i handlingen också så... lite besviken ee man.
Aja, ska se på filmen nu.
Cya lovers.

RSS 2.0