Twilight Movie Night

Twilight var kul men jag måste säga att det blir jobbigare att se den första filmen ju fler gånger man ser den. Andra är bra, det är bara andra gången jag ser den helt och hållet. Men den tredje filmen var bara awesome! :D Väldigt bra med allt! Action, kärlek, spänning, humor etc. Super :)
Men en sak som var vääääääääldigt irriterande var två satkärringar som framför oss. Eftersom jag och kompisarna har sett filmerna förut så satt vi och små snackade om scenerna, sade repliker och skämtade om saker och bara hade kul. Efter första filmen så sa dem:
Ursäkta men kan ni vara lite tystare till nästa film, ni förstör the moment (De sa inte the moment utan nått ord som betyder samma sak ;P).
Så nästa film så försökte vi vara lite tystare och prata lite mindre men fortsatte ju att prata så de bara:
Kan ni inte vara tyst nån gång!
och den andra kärringen sa:
Ja, håll käften!
Jävla kärringar! De var inte ens där med några barn utan ensamma! Vad fan gjorde de där överhuvudtaget!? Cp kärringar...

Iallafall. Idag så började jag jobba. :) Jag började klockan nio och vi hade en genomgång genom hur jobbet fungerar och vad det går ut på och sedan så fick fick börja prata i telefonen. Från början var det nervöst men ju fler jag fick prata med ju enklare och roligare blev det och mot slutet av dagen så fick jag skriva på kontraktet. Från och med nu så har jag ett heltidsjobb resten av sommaren och sen får vi se hur det blir till hösten. :) Jag kommer att jobba dessa tider:
Mån 12.30-21
Tis 12.30-21
Ons 9-17
Tors 9-17
Fre 9-17
Lör Ledig
Sön 17-21 (Om jag vill, det är frivilligt)
Aja, Sofie har bakat lite kladdkaka som jag ska ta och äta.
Cya lovers. ;)

:|

Jag är på lite bättre humör... Men inte så jätte, jag accepterade just min plats på teater-programmet men står kvar som reserv (Hoppas, hoppas, hoppas *Fingers crossed*), även om det skulle vara kul att få gå med mina teater kompisar så vill jag inte gå det programmet! Teater programmet verkar bara konstigt och jag orkar bara inte, JAG VILL INTE!!!"!!!!!!!!! ARGHH!!!

Aja... En glad nyhet iallafall... JAG HAR FÅTT JOBB!! Jag kommer att bli en telefon försäljare! :)
Haha, skratta ni bara... Men man tjänar jäkligt bra på det! Om man säljer nått... Jag ska börja klockan nio morgon och har fått en massa info jag måste läsa in.
Och idag är det TWILIGHT! MARATON! MED KOMPISARNA! :D:D:D Men jag vill inte gå teater programmet... Jag är reserv nr 8 på musik programmet och skulle kunna döda för att få en plats. Jag har bara en sak att säga till de som fixar platserna till gymnasiet:
Ignorence is your new best friend!! :@ DET ÄR ERT FEL OM JAG MISSLYCKAS I MIN ROCK KARRIÄR! FATTAR NI DET ERA !"#¤%&/(/&%#¤%&/()&%¤"#¤%&/(/&%¤#"!#¤%&/()%¤"#¤%/&()#!"#¤%&/%¤%&(/"!#¤%&()%!¤#¤%&)(/¤#&%¤"¤&)%%&#¤%()%%&#¤(=#¤"#¤%/=)!"#¤%(/=/¤%"&"(#(#%&"%/()¤%&"#¤/&%&)/#¤/r%t&)/&=#&%/(%&)=#/&%&(/&=&/(#¤w/%)/%(=¤()q!#¤!¤#"#¤!"()=?&()w%u(¤%&/#¤w/(&))¤%/¤%/ SABLA KOSSOR!!! AAAAAAAAARRRRRRRRRRGGGGGGGHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, ska ta och läsa in info nu.
Cya lovers. :|

:(

Det har nu kommit ut på VK's hemisda om vilket gymnasium alla i västerbotten har kommit in på och jag är inte så glad just nu...
Jag ville JÄTTE-GÄRNA gå musik programmet och såg jätte mycket fram till att få gå det. Ärligt talat så trodde jag att jag skulle komma in på det, jag höjde mig ju faktiskt den här terminen i massa ämnen och jag kom ju in prelliminärt på musik programmet. MEN! Jag kommer nu att gå teater... som jag hade som andra val. Egentligen så vill jag inte gå något annat än musik och skulle egentligen inte ha sökt något annat program än det om inte min syo tvingat mig till att ta minst tre.
Det är inte det att jag har något emot teater, jag går ju en teatergrupp en gång i veckan och har kul och sånt men jag brinner inte för det som jag gör för musik. Jag BEHÖVER få gå musik programmet för att kunna bli den rockstjärna jag tänker bli.
Men allt jag kan göra just nu är att söka som reserv och hoppas att någon hoppar av så att jag kommer in... Vilket jag förmodligen inte kommer att göra... :(
Aja... Ska ta och gå och lägga mig...
Cya... :(

Promenad










Då har jag varit ute på promenad med Dizo till älven. Både pappa och Sofie hade tydligen varit där förut och snackade om det så jag var tvungen att kolla upp det. Det var väldigt fint men det fanns som ingen strand och vattnet var skit kallt, jag tror inte att jag ska börja bada än...
Igår var man då och åt hos pappa. Det var trevligt och jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen och när vi åkte hem så satt jag och Sofie och lyssnade på rock musik i bilen och sjöng högt medans Lovisa satt där bak och smsade med sina kompisar.

Imorrn ee det dags!! :D:D:D Twilight-maraton på bio!! :D:D DEt kommer att bli skit najs! Vi ska äta middag hos Ollie innan vi åker till bion så det kommer att bli kul att få träffa Sophia och Sofia igen. :)
Igår kväll klockan 23.15 så fick jag väldigt tråkigt så jag satte mig och såg på Lejonkungen. Jag tror jag grät två gånger och skrattade 24/7 åt Timon och Pumba, de har så jävligt dålig humor och påminner mig bara om mig och Ollie, de är typ oss i helhet. Jag är Timon och hon är Pumba.
Aja, ska rock loss nu.
Cya lovers. ;)

Grillning

Snart ska jag åka till pappa eftersom de bjuder på grillning idag :) Det kommer nog bli trevligt, vi har ju fint väder och det är varmt ute och man börjar ju blir hungrig nu efterosm man bara har ätit frukost :).
Just nu så väntar vi bara på att Lovisa ska kommar eftersom hon ska åka med oss till pappa, hon skulle vara här vid fyra.
Just nu så sitter vi och tittar på Ugly Betty för att fördriva tiden, jag har inte så mycket att göra. Men! Jag har idag lärt mig själv att spela Nearer my God to Thee på fiol. För er som inte vet vilken låt det är så är det den låten som det sägs spelades på Titanic när hon sjönk, nu måste jag bara få Bohman att spela andra stämman med mig och kanske hitta nån om kan spela cello så är vi en fin trio.
Aja, ska vänta vidare nu.
Cya lovers. ;)

Midsommardag?



Hejsan! Är det några fler än jag som sovit på grund av att deras syrra hade party hela natten och respekterade inte sin syrras sömn??
Det var fruktansvärt och jag blev skit sur flera gånger och ville bara gå upp och säga till dem eller banka på väggen/taket. Men, jag orkade bara inte masa mig ner från loftsängen eller lyfta min arm för att sedan använda en massa energi på att slå den hårt i väggen/taket som de endå inte skulle höra. Så jag har sovit lite halvdåligt idag då men jag har inte så koll på dagar. Är det midsommardagen idag??
Ehh, va fan orkar inte bry mig, är på ett halv taskigt humör.

När jag kom hem igår från farfar hade ju festen här hemma typ bara börjat och jag ville ju inte vara med dem så jag låste in mig på mitt rum först med internet, men sen så kom Sofie och var tvungen att ha internet pga de skulle spela hög musik... -.-'
Och då blev det ganska tråkigt ska jag säga er, jag orkade inte göra någonting typ, inte spela spel på datorn, inte lyssna på musik, inte spela på pianot så... jag satte mig och läste en massa gamla barn böcker som låg i min bokhylla och där hittade jag den coola elefant som finns där uppe. Den är Awsome!!
Jag började också skriva en ny låt igår och jag är ganska så nöjd med den hittills.
Aja, ska nog ta och roa mig medans jag ha internet.
Cya lovers. ;)

Midsommar





Jadå, idag så är det midsommar och jag måste säga att jag är inte ett dugg imponerad, fast jag brukar inte vara det, är inte så mycket för högtider -.-'
Men jag har haft trevligt. Jag har varit hos farfar med pappa och hans tjej Ann-Sofie. Vi har ätit gott och tagit en promenad runt alla de stugorna som finns där vid havet. Det är väldigt fint där ute. :)
Man fick ju i alla fall bra väder (synd för er som handlade på Sova ;P) men jag är inte så nöjd över alla spindlar som försökte attackera mig. Jag hatar trädgårdsmöbler!! Spindlar bor i dem!! Äckligt!!
Ni får lite bilder från resan Göteborg också. Ollie har fortfarande inte skickat de bilder vi tog med kameran så istället får ni de bilder jag har från min mobil.


Ollie som astronaut :)

Ollie som mat :)

Spel schemat för dagen. Paramore 20:20-21:25 (65min) :D:D:D:D

Paramore!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!

Ja, det var inte så många bilder men det är bara Ollies fel.
Och jag måste bara klaga på alla ni som inte uppdaterar era bloggar!! Jag är väldigt uttråkad och behöver er underhållning! Detta gäller bara de människor som jag känner i det verkliga livet.
Nu har det också kommit en musik video till låten Airplanes med B.o.B feat. Hayley Williams of Paramore. Här har ni den:


Aja, ska ta och hitta på någonting att göra.
Cya lovers. ;)

Städdag

Jaaduuuuu..... -.-' Vad ska man säga, livet kan vara tråkigt ibland... Jag känner att jag börjat få en rutin på två dagar och jag är redan less på den... Den rutinen innebär sovande och tv-tittande... Och jag erkänner, jag är lat men i morgon så är det faktiskt midsommar och då så ska jag till farfar med pappa och hans tjej, jag anser redan nu att det inte kommer att hända så mycket. Fast jag föredrar nog det än att var hemma eftersom Sofie kommer at ha supfest och alla andra som jag känner är typ borta :( jag blir lite ledsen...
Men på tisdag så är det twilight maraton på bion med Ollie, Sophia och Sofia, vilket kommer att bli grymt! ;) Ser väldigt fram emot att få se den tredje filmen, tror att den kommer att vara AWSOME!!
Idag så bröt jag lite från min nya rutin genom att verkligen nogrannt städa hela lägenheten. Jag tog denna chans nu när både Dizo och Sofie är borta i Sofie's kompis stuga för när de är här så känns det som att allt blir stökigt på en gång.
Aja, ska ta och kolla vidare efter deltidsjobb på platsbanken.
Cya lovers. ;)

Paramore=AWSOME!!!



(Bilderna från expressen)

De var så jävla bra!! De är fan bäst i hela världen!!! VILL TILLBAKA!!!
När de spelade så sjöng hela publiken med och när publiken hoppade så skakade marken, den gjorde det på riktigt!! Ingen inbillning!
Men det är en sak jag blev lite ledsen över... På slutet då Paramore sjöng sista låten (Misery Business) så var det en tjej längst fram i publiken som hade skrivit en skylt där det stod "HBomb, let me sing with you" och då såg Hayley det och sa "Do you want to sing with us? Then come on up"
Och jag ba :O :O :O :O :O"!!!!!!!!!!
Jag har jätte länge velat sjunga med Paramore på scen, jag har drömt om det i mina drömmar flera gånger och så fick Lisa göra det!!! Är jag avis eller vad!! :O Och hon sjöng för snabbt också... Jag är väldigt ledsen över det här men jag lovar, nästa gång är det min tur! Då jävlar.
Hoppas att de snart kommer tillbaka, de sa det, för Paramore älskar sverige :) YEAH!! Och då ska vi dit!! Paramore 4-ever!!! Saknar dem redan...
Och Sophia Mårtensson, jag saknar dig också, när är du hemma?? Annars ses vi på tisdag nästa vecka på Twilight maraton på bion! :)
Aja, jag återkommer med fler bilder från helgen i Göteborg när Ollie skickat bilderna.
Cya lovers. ;) 

Yeah

Jag blev på ett allmänt dåligt humör nu... Jag var ute med Dizo och han är dålig på att lyssna + bromsen fastnade och bromsade hela tiden så det blev svår att cykla + alla myggen i skogen anföll mig samtidigt... Just nu hatar jag skogen...
Aja, jag har gjort allt förutom att städa klart i lägenheten. Mamma kommer om en halvtimme och hämtar mig och då så ska vi tydligen ner på stan och äta och sånt medans vi väntar på flygbussen... Jag orkar inte just nu, behöver sova en stund ZZzzz.... Fast orkar inte ta nån powernap för jag slår vad om att när mamma kommer så har jag precis somnat...
Aja, då kommer det inte att skrivas något förrän på tisdag eller sen måndags kväll med kanske några snygga bilder från festivalen.
Cya lovers. ;)

Airplanes

Ikväll åker vi!! :D Till Göteborg!! :D Det kommer bli kul att få göra annat än att bara sitta hemma och tråka hela dagarna, och fan va kul det kommer bli att få se Paramore igen!!! :D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D CRAZY!!
Hayley har ju spelat in en ny låt med artisten BoB, vilka det nu är..., som heter Airplanes, den är såååå bra!! Här har ni den:
Bob – Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version

Hayley är så jävla bra, hon är min förebild inom musik. :)
Jag borde egentligen sätta igång och packa nu men jag orkar ba inte, det känns som att jag har tusen saker att göra fast jag typ inte har det :/ eller jag vet inte...
Jag måste:
Packa
äta lunch
gå ut med Dizo
kanske städa klart i lägenheten... om jag orkar...

haha xD det var ju inge mycke!! Fan va lat jag har blivit ;P

Jag hatar att vara trött, även om man sovit i nästan tolv timmar så är man jätte trött och har ingen ork fast man borde det... jag blir lite irriterad ;P Och jag känner mig jätte svag och orkar typ inte lyfta någonting, jobbigt...
Aja, kanske borde sätta igång med min lista, jag har ju inte all tid i världen.
Cya lovers. ;)

It's raining again...

Kan det inte vara soligt nån gång?? Det skulle göra lovet lite roligare åtminstone, men nej det ska spöregna hela tiden förutom på kvällen då man inte ska göra något :( bajs...
Jag är friskare iallfall, är typ bara förkyld nu och hostar lite men jag överlever.
Jag ska försöka att dra till någon innan jag gör något riktigt förfärligt. Som igår, jag satt och spelade the sims 2 i uttråkning och jag gjorde så att min sim typ hittade allt i alla semestrar, uppfyllde 4 livsmål som bla var nå toppen på 3 karriärer och få fullt på alla inlärnings grejjor (matlagning, teknik etc.) Och sen så starade jag ett företag... jag förstår mig inte på företagen...
Aja, ska ta och sluta nu.
Cya lovers. ;)

Pier Pressure!!

Nu är det mindre än en vecka kvar tills jag och Ollie ska till Pier Pressure festivalen i Göteborg!! :D Paramore here we come!! Det blir andra gången vi ser dem live!! :D De är så jävla bra.
Just nu sitter jag och laddar inför festivalen med min nya spellista på Spotify där jag lagt upp alla artister (som fanns på Spotify) som ska vara med på festivalen med deras top fem låtar så att man får liksom ett sakprov om hur desar musik låter. Här har ni den om ni vill lyssna:
Pier Pressure



Alltså, de där tjejeran är bara såå awsome! :D Vad är dem, typ 7 år?

Asså, ni inser inte hur tråkigt jag har det... Hittills har sommarlovet bestått utav sjukdom och regn, det spöregnar hos mig nu och jag har inte ens lust att gå ut med Nisse mannen...
Aja, ska kanske ta och göra lite lunch.
Cya lovers. ;)

Sjuk...

Jag orkar snart inte mer... Kan jag inte bli frisk snart?? Det hjälper inte heller att det är dåligt väder ute och det finns inget på tvn.
Igår gick man då ut grundskolan, fast det känns inte som det. Den här veckan har varit som en dröm för mig, det känns inte som att allt har hänt utan att det bara har varit liksom, finns inga känslor. Fast det känns ganska skönt att få ha gått ut skolan nu och jag är redo för en ny start på gymnasiet. Ska bli kul att få träffa nya människor som förmodligen har samma intresse (Musik) som jag.
Aja, jag har inte så mycket mer att skriva, har inte energin.
Cya lovers. ;)

Sleepless

I natt så har man då inte kunnat sovit nånting. Jag vaknade typ en gång i timmen och antingen frös eller svettades. Jag fick ont i huvudet igår kväll och hade det hela natten. Ibland kändes det som att jag skulle spy etc. så jag stannade hemma från skolan idag. Men nu mår jag mycket bättre så jag tror att jag ska till skolan i morgon och så ska man ju på "balen" i morgon kväll.
Aja, ser på förhäxad nu.
Cya lovers. ;)

Litauen 2


Ovanför något mystiskt land... -.-'

Ollie och Sophia posar vid nån byggnad. (lyssnade inte så mycket på tourguiden...)

Ollie hatade soppan som serverades varje kväll till förrätt ^^

Linnea posar ^^

Blåsigt på båten, eller?

Fina bilder va^^ Superfina. Jag har inte så många bilder från Litauen eftersom jag inte har någon kamera -.-' Men jag ska be att få dem som Ollie, Sophia och Linnea tog så att jag har fler.
Nu ska jag berätta om resan.

Dag 1, måndag:
Kliver upp vid halv fyra för att kunna var på flygplatsen klockan halv 5. Planet lyfter klockan halv 6. Framme i Riga vid nio tiden (Riga tid, en timme frammåt). Åker sedan buss från Riga till Vilnius. Kommer fram till hotellet. Äter middag och får sedan en rundtur i Vilnius. Sedan gick vi tillbaka till hotellet och sov.
Dag 2, tisdag:
Kliver upp klockan åtta eftersom det är frukost klockan 8.30. Efter frukosten så åker vi till ett slott som var ganska så kul, det roligase var att få skjuta pilbåge. Sen åkte vi till hotellet och åt middag innnan vi åkte till det stora shoppingcentret Panorama där vi stannade i 3 timmar och jag och Ollie bara gick runt och hade tråkigt. Ingen av oss tycker om att shoppa... Sedan åker vi hem och sover.
Dag 3, onsdag:
Vi kliver upp igen vid åtta för frukost och åker sedan ner till stan för att välja mellan två aktiviteter. Shopping eller KGB muséumet. Jag gick till KGB med Sophia. Sedan så samaldes vi innan vi åkte till badhuset, som var det roligase på hela resan. De hade typ tusen (eller tusen och tusen...) rutchbanor och den roligase var en gul som man åkte brant i (man åkte i en dubbelring) och fick upp fart innan man åkte ner för en jätte brant bana för att sedan åka upp på en jätte brant bana som var över 9 meter hög som man sedan åkte baklänges ner för. Skit kul ^^. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och sen så hade man fri tid i stan till kl. 22.30.
Dag 4, torsdag:
Denna dag kliver vi upp klockan kvart i sju (kom ihåg att allt är i Vilnius tid nu) för att vi ska resa till Riga med buss igen. Vi äter då frukost och packar klart innan vi åker en fyra timmars resa med buss till Riga. I Riga åt vi sedan lunch på ett mysko ställe innan vi fick en rundtur i Riga. Sedan åkte vi mot färjan. Mycket stor båt... Vi checkade in och klev på båten. På båten fick vi göra lite vad vi ville (Men vi fick inte leka Titanic...) Så vi sprang typ bara runt för det mesta. På kvällen var det karaoke i Sailors Pub och våran klass ägde ut alla som sjöng, alla hurrade åt varandra och sjöng med. Efter karaoken så gick vi längs upp till discot. Igen ägde vår klass ut discot eftersom innan vi kom så var det bara vanligt men när klassen kom satte det igång på riktigt. Sen gick vi och lade oss.
Dag 5, fredag (svensk tid):
Då vaknar man vid halv åtta tiden och är i Stockholms skärgård. Vi äter frukost, packar klar och shoppar en sista gång i tax free shoppen. När vi gått av färjan så kliver vi på en buss som vi ska åka med i ca 9 timmar med ett lunch stopp. Sedan så stannar vi i Härnösand där vi är i en timme och äter middag innan vi byter till en annan buss som tar oss hem till Umeå, vilket tog ca 3 timmar...

Det var då hela resan. Enligt mig var den egentligen ganska så ovärd eftersom vi inte hann göra så himla mycket. Men jag är faktiskt glad att vi inte stannade längre. Var jobbigt att var i Litauen. Ingen kunde typ Engelska (P.g.a. Ryssland ägde Litauen under några år och då fick de inte lära sig engelska utan ryska. Inte för än 1991 blev Litauen självständigt) Och de hade dubbat allt på tv.n. Och det var en och samma person som dubbade alla karaktärerna i filmerna/tv-serierna. Vilket var ganska så jobbigt... -.-'
Och det var ganska ansträngade att hålla reda på valutan...

Aja, orkar inte skriva mer nu, får kramp i handlederna.
Cya lovers. ;)

Litauen

Då var man tillbaka i Umeå igen då. Vilket är mycket skönt, blev ganska less på att vara i Litauen. Det enda vi gjorde var att vara på rundturer och på shopping, mycket tråkigt. Det roligase var badet som hade typ tusen rutchbanor och vågmaskin + bar i poolen. Ganska awsome. Resan var egentligen ganska så ovärd eftersom vi reste i 3 dagar och var typ bara två dagar i Litauen.
Det har varit skönt att få sova ut nu idag, speciellt i sin egna breda säng, tycker inte om att sova i 90cm sängar så mycket, jag behöver plats när jag sover, gillar att spreta på mig. ;P
Aja, kan skriva mer senare, är fortfarande lite trött.
Cya lovers. ;)

RSS 2.0