Haha xD SÖT!


Sår-sminkning

Idag har vi haft scenografi på torsdags blocket och vi jobbade då med sår-sminkning. Inte super kul, fett jobbigt. Var lite trött och less, och det är jobbigt att arbeta med vax.
Här är mina sår:






Ganska awesome! :D
Aja, ska hitta på något.
Cya lovers. ;)

Mitt allra första...

http://baakomtuppen.blogg.se/images/2010/ig_117742882.png
IG!
Yep, fick för allra första gången ett ig... på ett matte prov! Det som är min grejj liksom!! :O
Näe, men jag vart inte förvånad, förväntade mig det liksom eftersom det gick så jävla dåligt på provet... Jag gjorde ingenting på B-delen. Men jag har en chans till att bättra mig vecka 15 då jag får göra om det... om jag vill...
Har utvecklingssamtal på fredag, vilket innebär ingen skola på dagen. Kanske ska man gör bort de sidor jag ligger efter i matten och samt plugga till att göra om provet...
Aja, ska städa klart med Sofie.
Cya lovers. ;)

Qué pasa?

Ja du... Näe, men dagen har varit ganska så bra, bara lite trött tror jag. Jobbat lite matte, svenska, mer matte, teater. Fast allt har bara varit, inge roligt idag. En sorglig sak... Pontus blev dödad idag... :( (Ni som vet förstår)
Är trött och vill sova nu. God natt!
Cya lovers. ;)

Sammanfattad vecka...

Måndag:
Lurade Pontus så jävla mycket! Last man Standing på skolan och jag sa att jag visste vem det var som skulle döda honom. Hackade mig in på syrrans facebook, skrev att jag skulle döda han. Han trodde på att det var min syrra som skulle döda honom. Gick ut från klassrummet och ringde min syrra, sa att hon skulle komma när lektionen slutade och att hon skulle "döda" honom... Hon kom, han sprang för sitt liv och vi alla fick ett gott skratt.

Tisdag:
Friluftsdag på skolan. Åkte slalom i Bygdsiljum. Hela backen var isig och det blåste så mycket att man knappt kom ner för backen. Hade redan en dålig start på dagen så var lite emo hela dagen...

Onsdag:
Awsome! Vi hade snörugby på idrotten, tacklade Dennis så hårt att jag tappade andan och förmodligen fick inre blödningar eftersom jag fick ont i magen två dagar, har också ett stort jävla blåmärke på vaden, två mindre på det andra benet, ett på armen och fick ont på båda händerna...

Torsdag:
Hade ma prov denna dag. Världens svåraste matte prov jag någonsin skrivit. Om A-delen var svår hur tror ni då B-delen var?? Typ alla i min klass som jag pratat med som också gjorde det provet gav upp helt och hållet på B-delen, jag också... Efter skolan frågade Jonna mig om jag vill gå och käka med henne på stan. Gjorde jag såklart, hade skit trevligt, vi åt, pratade, drack kaffe/thé. Kul!

Fredag:
Hade rundtur på norrlandoperan som lektion. Det var ganska intressant, vi gick ovanför scenen! typ 20m upp!! På galler precis ovanför scenen!! :D
Sen när jag skulle hem hände det hemska...
En snubbe satte sig bredvid mig på bussen och sa "Du är skit snygg!" Jag försökte vara trevlig och se bort från de fördomar man har om svarta som inte kan bra svenska och bor på ersboda. Han var ganska trevlig, började sedan fråga om jag var singel, om jag ville med ut på fika nån gång, varför jag inte hade nån pojkvän eftersom jag tydligen är så himla snygg. Fick också veta att innan jag klivit på bussen hade han och hans kompis kollat in mig! :O
Det var först när han började fråga om mitt nummer (som jag inte gav) och när han undrade vars jag bodde och sånt. Och när jag väl skulle kliva av sa han:
"Jag kan också kliva av här, ska handla på coop innan jag går hem"
Vi klev av och han sa då:
"Jag ska följa dig hem och sen ska jag gå till coop"
Jag vägrade visa honom vars jag egentligen bor så jag gick till en helt annan byggnad och ba, "Här bor jag"
Sen börja han fråga typ, vad gör du i helgen, kan jag komma över och hälsa på, vill du komma till mig, jag vill verkligen fika med dig.
Jag sa att jag inte var ute efter något nu och han ba:
"Sluta va så negativ, va positiv. Inse att du är snygg och trevlig och att någon vill vara med dig. Tjejer klarar inte av att vara ensama, de måste ha någon, det är inte bra för dem att vara ensamma."
När jag äntligen fick iväg honom gick jag in i byggnaden och tittade ut genom fönstret för att försäkra mig om att han gick i väg. Han gick inte ens mot coop!! :O
Sen sprang jag hem rädd och på min vakt...

Lördag:
Vaknar 8.20, ligger och drar mig till halv 12. Åker till Ollie, vi spelar tv-spel. Åker på bio med Medeina och Bohman för att se I Am Number Four, den var väldigt bra! :) Vi åker hem till Ollie snackar lite, sen åker de hem och jag och Ollie går och lägger oss.

Söndag:
Jag och Ollie tillbringar dagen i pyjamas tittandes på film/tv bakar kladdkaka och bara degar innan jag åker hem.

Det var min vecka det, "förlåt" för dålig uppdatering, har inte haft dator eller ork, eller tid.
Aja, ska vrida fram de klockor som inte dragits fram.
Cya lovers ;)

VD

Sitter här i den nystädade lägenheten och väntar på att klockan ska bli åtta så att jag kan på se på Vampire Diaries.
Funderar också på att dra på fest sen...
Ja, jag vet... Det är inte jag, brukar inte göra sånt men jag har faktiskt lovar mina kära vänner att följa den fina Game Girl boken jag fick av dem i födelsedagspresent och jag är på en utmaning som handlar att ändra något i min vardag, så får se vars det leder...
Aja, ska hitta på något att göra för att fördriva tiden.
Cya lovers. ;)

Den är DÖD!

Haha xD råttan är sten död!, lite skadeglädje har jag... förlåt... men allt är Sofies fel eftersom jag sa det när hon kom hem med den, det är hennes eget ansvar, jag kommer inte sköta om den. Och nu är den död... Har redan ringt pappa som så gärna ville bli av med den.
Vi hade sista föreställningen nu också ikväll, bajs på er som missade den... Ni vet vilka ni är...-.-'
Men tur för er! Vi kommer att kunna ladda ner filmen (de har filmat föreställningen) så kan vi se den en annan gång :)
Hela veckan har som varit bläääääääää.... kan detta ta slut... Men nu är det ändå som lite sorgligt att det är slut, fast ändå skönt att ha vanlig skola igen. :)
Aja, ska ladda hem bilder från fronter från vårt genrep, kan lägga upp några senare nån gång.
Cya lovers. ;)

Romeo och Julia - Efter katastrofen

Har inte bloggat så mycket den här veckan eftersom vi har under hela veckan hållit på med ettornas projekt + jag har som aldrig riktigt orkat att ta hem datorn efter skolan utan har bara lämnat den i skåpet.
Idag så hade vi premiär för föreställningen, måste säga att publiken var bättre första föreställningen, men andra var som mer roliga att framträda på. Eftersom, det är ju folk man känner.
Två föreställninger kvar i morgon och på fredag så ska vi få se den. De har och kommer att filma alla föreställningar och sen ska vi få se den. Det kommer bli awesome och jag hoppas att vi kan få dem på dvd eller nått så att man har dem.
Aja, ska typ gå och lägga mig, fast... börjar ju tio i morgon, så behöver inte lägga mig så tidigt...
Cya lovers. ;)

Sista dagen innan skolan.

Har ändå en del saker jag gärna skulle vilja göra klart innan man återgår till skolan.
Försöka skriva lite till om toll.
Gör klart matten.
Träna på flöjt läxan.
Gärna se lite mer gossip girl :D
Och träna på repliker.
Hihi^^
Igår såg jag The Hills have eyes, den var helt ok, den var inte YEAY! utan mer, ok. Haha xD
Aja, ska nog göra lite matte nu ^^
Cya lovers. ;)


Slalom



Idag ska vi åka slalom! :D Första gången för i år, det kommer att bli schnajz :)
Igår var Stina och Erik här och vi såg lite skräckisar, eller... De var inte så värst läskiga... Det är så jäkla svårt att hitta bra skräckisar idag. Iallafall, vi såg Wolf Creek, Mirrors och The Nightmare on Elm Street.
Aja, ska äta frukost för snart ska vi åka!
Cya lovers. ;)

NOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



WWWWWWWHHHHHHHHHHHHHHHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Måste... Bara.. Säga...

BEST MOVIE EVER!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den hade ALLT! :D
Action!
Thriller!
Sorg!
Drama!
Komedi!
ALLT!!
SÅ JÄVLA BRA! MIN NYA FAVVO!!! SOM FAN!! :D:D:D!!

It's gonna be me (500 miles)



Sitter och gör en Marshall Eriksen och eggar lös It's gonna be me (500 miles). Har lyssnat på den sedan klockan halv 11 typ... 2½ timme...
Hitills inte less på den... den är helt ok, bara rolig och AWESOME!
Sitter och gör bort matte också, fast blev lite arg så satt och gjorde IQ utmaningen jag fick av Ollie för nått år sedan, lite lättare än matten...
Ska sedan läsa på lite manus och kanske skriva på lite om troll. Ska ut med Dizo också.
Imorgon så ska jag till nydala med Ollie och hennes pappa och grilla och på kvällen ska typ kompisarna komma och så ska vi se skräckisar... AWESOME!
Aja, matte...
Cya lovers. ;)

Ny frisyr

Vad tycker ni om mitt nya hår, klippte mig nyss...


How I Met Your Mother



Gjorde klar min lista i morse i lagom tid så jag kunde se på ännu mer HIMYM... Är på början av säsong tre... fast tycker inte riktigt om den eftersom det är nu stella kommer in... Jag är inte speciellt förtjust i den skådisen, är sjukt less på henne. Hon tror hon är så himla rolig, men nej... Det är hon inte....
Massagen idag. AWESOME! Totally worth it!
Aja, ska se på She's all that som går på femman nu. Eller kanske HIMYM... Hmm...
Cya lovers. ;)

Idag är dagen kommen...

MASSAGE!! :D:D
Ska iallafall innan jag åker på den:
1. Äta frukost.
2. Gå ut med Dizo.
3. Diska.
4. Se på How I Met Your Mother.

Satt och såg på dem igår kväll eftersom det inte finns något på tv + jag hade ingen film jag ville se ^^
Aja, mina mackor är klara.
Cya lovers. ;)

Skräckfilmer

Ikväll har jag och Ollie suttit och sett på en masa olika skräckisar.



Första filmen under kvällen:
The Texas Chainsaw Massacre. Den var ganska läskig med sina pop-up scener, fast jag och Ollie satt och skrek på om hur dum huvudpersonen var som aldrig gjorde som vi sa att hon skulle, en gammal klassiker ;) Men som sagt, helt ok film.



Andra filmen:
My Bloody Valentine. Måste säga att jag och Ollie aldrig så klart den, inte för att den var äcklig eller läskig utan snarare tvärtom. Den fångade oss inte och hade skit fula effekter när han dödade. Måste också säga att en hacka är hitills det sämsta vapnet att döda med i skräckfilmer... Men jag tror jag ska ge den en till chans nån annan gång...



Och den sista:
Wolf Creek. Den värsta hitills... Den är som sagt baserad på en sann historia. I början var den som en vanlig film, var inte så läskig utan bara va, men senare när den började få sin gång så blev den äckligt skrämmande. Usch! -och sen tanken på att den är typ sann och att den var ju så jävla verklighets trogen, jag är fan rädd... Aldrig göra det som dem gör i filmen. En rolig sak i filmen. Det finns två personer och pratar svenska. Fast det är på slutet och de säger typ en replik var. Men ändå, kul.^^

Aja, ska typ gå och lägga mig... är lite rädd för mörkret just nu... Vill ha dag...
Cya lovers. ;)

McGuyver

Sitter och kollar på ett värdelöst program, vaknade vid tio, duschade, åt frukost och hamnade här. Dizo kom hem i morse också ^^ Vi ska på promenad sen :)
Aja, ska gå in på Olw's hemsida och skapa chips smak ^^
Cya lovers. ;)

127 hours + Inglourious basterds




Har suttit och sett på film nu under kvällen. Såg först 127 hours. Den sanna historien om en kille som fastnar med sin arm mellan en stor sten och en sten vägg i en ravin... Den var ganska intressant att kolla på, inte speciellt underhållande om jag säger det så, inte värd att gå på bio heller. Men på nått sätt berörde den mig, men jag rekomenderar den inte till känsliga tittare p.g.a äckliga scener... Ni som vet historien kanske vet vad jag snackar om. Själv satt jag och skrek samtidigt som jag häll för öronen och tittade då och då eftersom jag inte ville missa någonting...
Efter den började jag att se Inglourious Basterds, kan bara säga er det att jag orkade bara kolla på en tredje del av den filmen, så otroligt utdragen. En jäkla massa språk och... äh, jag bara orkade inte. Det är ingen film för mig och jag tror nog aldrig att jag kommer att börja se den igen. EVER! DÅLIG!
Aja, ska antingen gå och sova eller se på en till film.
Cya lovers. ;)

Massage



Har bokat en helkroppsmassage på onsdag... Kommer att bli så jäkla schnajz! :D Längtar redan, är så jäkla stel i nacken och axlarna, har varit det föralltid! så ska bli skönt att bli av med dem...
Vädret ute också, längtar som tusan till sommaren, sitter bara och tänker på allt jag ska göra i sommar. Gå med Dizo till Ollie, och så ska vi bada Dizo i sjön på stranden...^^ Jag ska börja springa igen, så schnajz det var i sommras när jag sprang... Mjukglass..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmm...
Aja, ska börja städa i lägenheten + Sofie åker till Palermo (?)(I sicilien) idag och kommer vara borta hela lovet!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D FEST HEMMA HOS MIG!! ^^ Hehe, skojja ba...
Cya lovers. ;)

Black Swan

Var igår kväll och såg den med Ollie. Så jävla bra film! :O Fantastisk! Natalie Portman förtjänar verkligen sin Oscar!

RSS 2.0